ITTE

Keilauspalvelut

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden. Keilaamaan tullessasi sinulla ei tarvitse olla omia välineitä, sillä ne voi vuokrata hallilta.

Harrastuksena keilailu tuottaa mielihyvää, kohentaa kuntoa ja tarjoaa jännittäviä kilpailutapahtumia. Automaattisen pistelaskujärjestelmän avulla se on helppoa, tilanne näkyy suoraan radoilla olevilta tv-näytöiltä. Keilailu soveltuu kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Lapsille on mahdollisuus laittaa lapsilaidat, jotta pallo pysyy radalla.

Yritystilaisuuksiin voit varata koko keilahallin tai muutamia ratoja. Suosittelemme isoille ryhmille yksityistilaisuutta. Keilailu sopii myös esim. polttariporukoille, seuroille tai synttäreille. Järjestämme tarvittaessa myös ruoka- ja saunapaketteja.

Yleistä keilailusta

Pelin ideana on yrittää kaataa pallolla 18 metrin päässä olevan keilapatterin kaikki 10 keilaa. Kukin keila painaa 1,5 kg, joten keilapatterissa on 15 kg kaadettavaa. Jos keiloja jää ensimmäisen heiton jälkeen pystyyn, saa pelaaja yrittää toisella heitolla kaataa loput, eli paikata.

Nerokas pistelaskujärjestelmä, joka automaattisesti laskee onnistumiset kannustavalla tavalla ja varsinkin perättäiskaadot tuntuvat lopputuloksissa. Kaikkien keilaajien unelmana on tehdä samaan sarjaan 12 kaadon jono, joka merkitsee täydellistä 300 pisteen sarjaa. Aloittelijan ensimmäisenä tavoitteena on 100 pisteen rajan rikkominen, joka onnistuu monelta jo ensimmäisellä harjoituskerralla.